Massivträhus av kvalitet

Väggblocken tillverkas i olika storlekar för att vara helt anpassningsbara efter den husmodell som önskas. De massiva träväggarna är bärande, vilket ger fantastiska möjligheter till idéer för öppna och flexibla planlösningar om så önskas.

Massiva träelement passar perfekt för kretsloppshus. Väggblocken tillverkas även som utfackningsväggar och är då anpassade för byggnationen av lägenheter och flerfamiljshus, framförallt som krestsloppshus.

Övriga träprodukter som vi specialiserat oss på

Vi tillverkar även stolpar, bärande pelare, takkasetter och limmträpaneler för fasadbeklädnad i massivt trä.


  •   Stabila hus
  •   Bra inomhusmiljö
  •   Inga fuktproblem
  •   Miljövänligt
  •   Prisvärt

Massiva träprodukter

Roasjö Trä AB är ett företag med anor från 1920-talet som har varit sågverk i över 70 år. Vi tillverkar massiva träprodukter för byggmarknaden. Med vår rationella tillverkningsprocess förädlar vi trä till högklassiga produkter och till konkurrenskraftiga priser.


Massivträelement för hållbara limträhus

Väggblocken till våra massivträhus tillverkas av bästa kärnvirke från svenska granskogar. Virket limmas ihop till ett massivt väggblock och isoleras med miljövänlig träfiberisolering, vilket ger ett mycket behagligt inomhusklimat.


Lång tradition med limträhus

Hemligheten med vårt väggblock är att det är baserat på samma byggteknik som användes i början av 1900-talet. Dessa friska hus som står än idag, är grunden till vår moderniserade tillverkning av massiva väggblock.

Miljöanpassade trähus

Då vi inte använder plast eller andra konstgjorda material i väggarna, hjälper vi huset att andas och värnar samtidigt om miljön. Den eventuella kondens som kan bildas i alla typer av husväggar ”andas ut” på ett naturligt sätt, istället för att som med traditionella väggar stängas inne med plasten.

 
GRÄFSNÄS PARK

 


Läs mer här »

Se film »